Efter 3-3 i den første kamp, så sikrede Aalborg Pirates sig den samlede sejr i bronzekampen mod Herning Blue Fox med en sejr på 3-2, som især kom i land efter en solid defensiv indsats i trejde periode.

Aalborg Pirates – Herning Blue Fox 3-2 (2-1, 1-1, 0-0)
Mål: 04:51 1-0 Søren Dietz-Larsen (Bjorkstrand, Andersen), 07:44 Jesper Thörnberg (uassisteret), 13:15 2-1 Anders Koch (Jakobsen) PP1, 21:31 3-1 Nikolaj Carstensen (Kabanov, Bjorkstrand), 38:55 3-2 Victor Cubars (Thompson, Binner)

Udvisninger: Pirates 0x2 min., Blue Fox 1x2 min.
Tilskuere: 2404

Gæsterne fra Herning kom bedst fra start i dagens opgør, og skabte den ene store chance efter den anden. Heriblandt da Andris Dzerins ramte overliggeren, og da George Sørensen lavede en gigantisk doubleredning på Morten Poulsen tæt under mål.

En kæmperedning fra George Sørensen, og sekunder senere viste Søren Dietz-Larsen en herlig skarphed foran mål. Patrick Bjorkstrand vandt pucken bag mål, og fik lagt pucken til rette for Dietz-Larsen. Inde foran tøvede danskeren ikke og med et flot håndledskud udplacerede han Thomas Lilie i Hernings mål.

Aalborg fik fart i skøjterne, men bedst som det lignede en ny scoring og et pres mod mål fra nordjyderne slog Herning til. En stor fejl bag mål fra George Sørensen og Bo Hanson kostede dyrt, da Jesper Thornberg stjal pucken. Med helt frit mål kunne svenskeren score et af de nemmeste mål i karrieren

Jens Nielsen tropper svarede dog igen, og forsatte med at holde fornuft tempo i spillet. De pressede højt, og det gav en stor chance til Tobias Ladehoff kort efter scoringen. Lilie reddede forsøget, men i powerplay var den tidligere Aalborg Pirates målmand chanceløs, da Anders Koch sendte et flot skud ind mellem venner og fjender og direkte op i det nærmeste målhjørne til 2-1

Den stilling holdt til anden periode, hvor begge hold kom flyvende med masser offensiv og fart. Først da Victor Cubars ramte træværket bag George Sørensen, og senere da Bo Hanson kom alene igennem, men brændte på Lillie.

En vild start på perioden, med de to store chancer, og det skulle næsten give et tidligt mål. Et mål som Nikolaj Carstensen stod for efter halvandet minut, da han fik masser af plads til at gå mod mål fra sin backplads. Den danske back tog sigte, og med et perfekt håndledskud sendte han pucken ind ved det nærmeste hjørne.

Dramatikken forsatte, og chancerne var forsat store i begge ender, hvor begge hold havde frie chancer til flere mål. Dog var de to målvogterer skarpe til dagens opgør, og det lignede lidt at perioden ville ende med blot en enkel scoring.

Desværre lykkedes det Victor Cubars og Herning Blue Fox at finde en reducering halvandet minut før pausen, efter et langt angreb endte foran mål, hvor Cubars førstegangsafslutning endte oppe i nettaget.

En ærgerlig afslutning på perioden for Pirates, men i tredje periode blev det bedre, da Aalborg Pirates stille og roligt overtog momentum. Ud over enkelte chancer til gæsterne på småfejl i defensive, var piraterne i kontrol, og i nettet stod George Sørensen en perfekt periode.

Dermed sluttede det hele med en sejr på 3-2 til Aalborg Pirates, som dermed sikrede sig bronzen med en samlet sejr på 6-5. Et fint punktum på sæsonen, der endte med et stykke metal til nordjyderne for fjerde gang i træk.

Tusind tak til alle de fremmødte Pirates fans igennem sæsonen, som trofast har været en uvurderlig støtte til mandskabet og vi ses næste sæson!